Σχετικά με την εταιρεία

Είστε εδώ


Μακρόχρονη πείρα

Δρούμε με μακρόχρονη πείρα, μεθοδική οργάνωση και σχεδιασμό.

 


Η Επιχείρηση

Μεταφορική Μετακομίσεις Μεταφορές Μαρκόπουλος Βασίλης, έχει έδρα στα Ιωάννινα και εκτενές δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα Κύπρο και Ευρώπη.


Εγκαταστάσεις

Παρέχουμε δυνατότητα υποδοχής, διανομής και αποθήκευσης εμπορευμάτων, οικοσκευών σπιτιών, φοιτητικών οικοσκευών, μεμονωμένα αντικείμενα, σε ασφαλής χώρους που έχουμε επιλέξει.


Εξυπηρέτηση

Φροντίζουμε άμεσα για την εξυπηρέτηση σας 365 μέρες το χρόνο με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Μετακομισεις - Μεταφορες - Μαρκοπουλος

 

Η μεταφορική επιχείρηση "ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ" με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται στις μετακομίσεις και μεταφορές (οικοσκευών, επαγγελματικών εξοπλισμών κτλ) με ιδιόκτητο και προσφάτως ανανεωμένο στόλο φορτηγών, Van (Για Express παραλαβές παραδόσεις) και ανυψωτικών μηχανημάτων υπερσύγχρονα με κάθε τεχνικό μέσο εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Το άρτιο και οργανωμένο δίκτυο συνεργατών μας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Γνώμονάς μας πάντα η ασφαλής μεταφορά των αντικειμένων σας, οι ανταγωνιστικές τιμές, η απόλυτη συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία.

 

 

 


 

O Στoλος μας

 

 

Η μεταφορική "ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ" με έδρα τα Ιωάννινα,

Διαθέτει ιδιόκτητα υπερσύγχρονα φορτοταξί, Van, ανυψωτικά μηχανήματα, με όλον τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, (κουρτίνες μουσαμάδες ανοιγόμενοι προς κάθε κατεύθυνση, υδραυλικές πόρτες ανύψωσης βαρέων αντικειμένων μέχρι 1 τόνο, παλετοφόρα,για φόρτωση-εκφόρτωση παλετών, ανύψωση αντικειμένων 350 κιλών μέχρι τον 8ο όροφο κτλ )επίσης πολλά φορτηγά κάθε κατηγορίας τον συνεργατών μας από όλη την Ελλάδα Κύπρο και Ευρώπη έτοιμα για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

 


 

Online- Μετακομιση- Μεταφορα

 

 

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, αναπτυχθήκαμε και εμείς. Σας παρέχουμε την δυνατότητα να σχεδιάζετε το πλάνο της μεταφοράς - μετακόμισης σας, διαδικτυακά. Δοκιμάστε την online πλατφόρμα προγραμματισμού μεταφορών και μετακομίσεων τώρα!

Συμπληρώστε την φόρμα με τα αντικείμενα που θέλετε να μεταφέρετε και εμείς σας στέλνουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

 

 

 

Μεταφορική Μετακομισεις - Μεταφορες

Το άρτιο και οργανωμένο δίκτυο συνεργατών μας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Μέριμνα μας πάντα η ασφαλής μεταφορά των αντικειμένων σας, οι ανταγωνιστικές τιμές, η απόλυτη συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία.

 

NEWLETTER

Συνδεθείτε μαζί μας για να είστε ενήμεροι για τα νέα και τις προσφορές μας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 Mountain View Μετακομίσης & Μεταφορές

 Mountain View Ανυψωτικές Υπηρεσίες

 Mountain View Υλικά & Συσκευασία

 Mountain View Αποθήκευση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Mountain View  Κάτω Μάρμαρα Ιωαννίνων

Mountain View  +30 2651048598 

Mountain View  +30 6944852591 

Mountain View  info@metakomiseis-ioannina.gr